Ras & prestatieduiven
Home » Gratis duiven
 

TeletextPigeons.com introduceert een nieuwe formule waarmee iedereen die via woekerpolis-Specialist.nl zijn woekerpolis oversluit in aanmerking komt voor een gratis rasduif van het TeletextPigeons Breedingloft!

BESPAREN &

Gratis.Duiven

ONTVANGEN.

Onwoeker uw polis en ontvang een rasduif ?
TeletextPigeons-Breedingloft is hiervoor een samenwerkingsverband aangegaan met Woekerpolis-Specialist.nl Deze organisatie is een samenwerkingsverband van onafhankelijke verzekeringadviseurs die gespecialiseerd zijn in het oversluiten van dure woekerpolissen naar goedkopere varianten. Het oversluiten van een woekerpolis kan een voordeel opleveren dat kan oplopen tot wel  €15.000 per polis.

Wat is een woekerpolis eigenlijk?
Een woekerpolis is een verzekering ( spaar of beleggingspolis of lijfrente?) met verborgen kosten die vaak ook nog eens buitensporig hoog zijn. De helft van het rendement komt daardoor in veel gevallen in de zak van de verzekeraar terecht. Er zijn naar schatting 7 miljoen woekerpolissen in omloop in Nederland, dus grote kans dat u of iemand in uw omgeving er ook een heeft.

Wat houdt het samenwerkingsverband precies in?
Het samenwerkingsverband houdt in dat iedereen die via Woekerpolis-Specialist.nl zijn woekerpolis laat oversluiten niet alleen veel geld bespaart maar ook in aanmerking komt voor een gratis rasduif uit het Teletextpigeons Breedingloft. Het Teletextpigeons Breedingloft bezit collecties van onderstaande ras-en topduiven;

  • TTP | Gerard Koopman Collection? ( 25 rechtstreekse en zuivere).
  • TTP | Leo Heremans Collection? (20 rechtstreekse).
  • TTP | Henk Melis (uitgebreide collectie met nazaten van de "666" en de "Dario").
  • TTP | NPO Collection (collectie teletekstduiven + NPO Winnaars).                                                                       Klik hier voor meer info over de collectie

 

Hoe kunt u besparen en een gratis rasduif ontvangen?
Als u hieronder uw gegevens invult en deze opstuurt zal Woekerpolis Specialist contact met u opnemen voor een vrijblijvend adviesgesprek. Samen met de adviseur bekijken jullie dan de mogelijkheden. Iedereen die via de woekerpolis specialist zijn woekerpolis oversluit ontvangt een  waardebon voor een jonge duif naar keuze van het Teletextpigeons Breedingloft. U vult u naam in op deze bon en zend hem naar ons op. U krijgt dan vanzelf bericht wanneer u de duif kunt komen ophalen. Voor 35 euro per duif bezorgen wij tevens ook door heel Nederland.

  • Voorwaarden Oversluiten + Gratis duif
  • Oversluiten moet voordeel bieden voor klant.
  • Alleen Nederlanse woekerpolissen kunnen overgesloten worden.
  • Na succesvolle oversluiting ontvangt klant cheque voor Gratis rasduif.


Procedure
Vul onderstaand formulier in klik op verzenden. Woekerpolis Specialist zal daarna contact met u opnemen voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Als blijkt dat oversluiten voordeel biedt zal Woekerpolis Specialist uw polis oversluiten. Nadat de oversluiting rond is ontvangt u de Teletextpigeons Breedingsloft duivencheque. Hierop kunt u aangeven uit welke collectie u een duif wenst. Nadat u deze ingevuld naar ons heeft opgestuurd nemen wij contact met u op wanneer u duif speenklaar is.

LET OP: vergeet niet om in het opmerkingen veld uw adres + telefoonnummer te vermelden.