Ras & prestatieduiven
Home » Gratis Duiven

Ontwoeker uw polis en ontvang gratis rasduiven
Woekerpolis-specialist.nl is gespecialiseerd in het onwoekereren van dure polissen en werkt hiervoor samen met oa Brand New Day. Een woekerpolis is een spaarpolis of verzekering  met hoge verborgen kosten. Overstappen naar een betere en goedkopere aanbieder kan u een voordeel opleveren dat kan oplopen tot wel €15.000 per polis. Wilt u weten of u ook een woekerpolis heeft? maakt dan snel een afspraak met een van onze adviseurs voor een gratis en persoonlijke analyse. Klik hier voor de verschillende soorten

Speciale actie: "Duiven voor Besparen"
Samen met Teletextpigeons.com hebben we voor de Nederlandse duivensportliefhebbers de aktie "Duiven voor besparen" opgezet . Deze aktie houdt in dat we voor elke overgesloten woekerpolis een duivenvoucher van €75 beschikbaar stellen. Deze duivenvouchers zijn bij het Teletextpigeons Breedingloft in te wisselen voor jonge rasduiven Teletextpigeons Breedingloft bezit namelijk de gouden bloedlijnen van de toprassen en topduiven van oa ; Gerard Koopman, Leo Heremans, Henk Melis – lijn “666” maar ook beschikken ze oven een collectie Teletekst duiven en NPO winnaars. De echte duivenliefhebber weet dan wel genoeg. Voor meer informatie over hun kweekduiven klik hier

Meedoen aan "Duiven voor besparen"
Heeft u een woekerpolis en wilt u deze ontwoekeren en tevens in aanmerking komen voor gratis duiven? Vul dan hieronder uw gegevens in en verstuur deze naar ons. Woekerpolis-specialist.nl zal dan contact met u opnemen voor een gratis en persoonlijke analyse. We kunnen u dan direct uw mogelijke voordeel laten zien en desgewenst het oversluiten helemaal voor u uit handen nemen. Voor elke door woekerpolis die wij overzetten naar een nieuwe verbeterede polis stellen wij een gratis duivenvoucher beschikbaar. Op deze voucher(s) geeft u aan welke en hoeveel duiven u wilt. Deze kunt u daarna opsturen naar Teletextpigeons.com. U krijgt dan automatisch bericht van hun wanneer uw duif of duiven speenklaar zijn. U kunt ze ophalen maar ook laten bezorgen voor €35 per duif.

Let op! Vul in het berichtenveld ook uw telefoonnummer, woonplaats + postcode duidelijk vermeld. Deze gegevens hebben zodat de juiste advisieur contact met u kan opnemen.

VERGEET NIET UW TELEFOONNUMMER IN TE VULLEN

"Een beller is sneller": Bel 0113-567803 voor een gratis en vrijblijvende persoonlijke analyse (geef aan dat het om de aktie "Duiven voor besparen" gaat)