Ras & prestatieduiven
Home » Soorten polissen

Welke polissen kunt u overboeken?

  • Dit is een beleggingspolis waarmee u vermogen opbouwt voor uw (aanvullend) pensioen. U maakt hiervoor (éénmalig of maandelijks) zélf geld over naar een verzekeraar (het is dus niet uw werkgever die voor het collectieve pensioen van uw bedrijf geld overmaakt). Het maakt niet uit of u werknemer, ZZP’er of DGA bent.

  • Dit is een beleggingspolis waarmee u bij een verzekeraar vermogen opbouwt om straks uw hypotheek (deels) mee af te lossen. Let op: als de polis verpand is aan de geldlening, kunt u de polis helaas (nog) niet overboeken.

  • Dit is een beleggingspolis waarmee u bij een verzekeraar vermogen opbouwt met een gouden handdruk (ontslagvergoeding) die u in het verleden ontvangen heeft.

  • Dit is een beleggingspolis waarmee u vermogen opbouwt voor de studie van uw kinderen.


De volgende beleggingspolissen kunt u niet overboeken:

  • Bouwt u via uw werkgever pensioen op? Bijvoorbeeld bij een verzekeraar of een pensioenfonds? Dan kunt u deze polis helaas nog niet overboeken. U bouwt via uw werkgever pensioen op als uw werkgever (een deel van) uw pensioenpremie inhoudt van uw salaris en overmaakt naar de pensioenbeheerderV

  • Is uw hypotheekpolis verpand aan uw verzekeraar? Dit is het geval als de hypotheeklening hoger is dan 75% van de executiewaarde van uw huis. In dat geval is het (nog) niet mogelijk uw polis over te boeken, omdat uw verzekeraar of bank ons (nog) niet accepteert als tegenpartij.

  • Wilt u het collectieve pensioen van uw hele bedrijf overhevelen van uw verzekeraar naar Brand New Day? Dat is op dit moment nog niet mogelijk, maar in de nabije toekomst waarschijnlijk wel. Als u ons belt, nemen wij contact met u op zodra dit mogelijk is.

BRON: WWW.BRANDNEWDAY.NL

<<< TERUG

Maak een Gratis Website met JouwWeb